Зъбни импланти

Имплантите изглеждат и функционират като обикновени зъби, като подобряват качеството на живот и самочувствието, като същевременно поддържат рутинните ви грижи за оралното здраве и диетата ви непроменени. Независимо дали имате нужда от единичен зъбен имплант или мост с импланти , процесът на възстановяване на изгубени зъби изисква няколко стъпки:

Първо, трябва да се извърши първоначална консултация, за да се определи дали сте кандидат за зъбни импланти. На практика всички пациенти могат да получат импланти, но някои от тях се нуждаят от допълнителни процедури така че да имат подходяща кост , за да може поставянето да бъде успешно.
След приключване на първоначалната подготовка се извършва хирургичното поставяне на зъбния имплант(и) в челюстната кост.

Зъбни импланти

След като зъбният имплант(и) е сигурно поставен(и) на място, пациентите преминават през значителен период на заздравяване, преди да бъдат поставени постоянни възстановявания. Това време позволява на импланта(ите) да остеоинтегрира (естествено да се слее с челюстната кост), създавайки здрава, трайна основа. Продължителността на лечението необходимо на пациентите, зависи от сложността на техния случай, но може да продължи от седмици до месеци. Междувременно временно възстановяване ограничава смущенията в ежедневието. При лечението със зъбни импланти All-On-4, пациентите получават персонализирана протеза, поставена в същия ден, в който са поставени техните импланти, с по-трайна протеза, предоставена по-късно.
Когато се използват двустепенни импланти, е необходима допълнителна процедура, така че малка надстройка , за да може да бъде прикрепена към горната част на всеки имплант. Тази важна част е това, което свързва вашия зъбен имплант с вашето ново възстановяване.
И накрая, вашата нова зъбна коронка, поддържан от имплант мост или задържана от имплант протеза е създадена, персонализирана и здраво закрепена към опората(ите), завършвайки вашата нова и подобрена усмивка.

Start typing and press Enter to search