ПОКАЗАНИЯ ЗА ЗЪБНИ ИМПЛАНТИ

Индикациите за поставяне на зъбни импланти са много. Това означава, че отговарящите на условията пациенти с всякакъв вид загуба на зъби – независимо дали ви липсва една корона или цяла дъга от зъби в горната и/или долната челюст – могат успешно да заменят зъбите си със зъбни импланти. Нашият екип ще проучи степента на вашата загуба на зъб и ще препоръча план за лечение с имплантна коронка, мост или протеза, в зависимост от специфичните ви нужди за смяна на зъб.

Въпреки че в началото може да не изглежда толкова голяма работа, много е важно да замените дори един липсващ зъб. Коронка със зъбен имплант ще осигури стабилна и благоприятна за здравето опция за заместване. Вашият иплантолог ще постави хирургически щифта на импланта в пространството, където е бил коренът на липсващия зъб. След това, след като заздравее в продължение на 4 до 6 месеца, ще бъде разкрито отново и отгоре ще бъде поставена постоянна корона.

Задържаната от имплант корона предлага редица предимства, включително предпазване на околните зъби от изместване на място и намаляване на риска от допълнителна загуба на зъби.

Стабилността на зъбните импланти е още по-голяма полза за пациенти, на които липсват няколко зъба. Мостът поддържан от имплант няма да се измества и освен това помага да се гарантира, че вашите останали естествени зъби остават здрави и на място. Мостът на импланта или частичната протеза могат да бъдат стабилизирани с помощта на един до три щифта на зъбни импланти и могат да бъдат фиксирани или подвижни, в зависимост от вашите предпочитания и нужди за орално здраве.

Възможно е да се възвърне оптималната зъбна форма и функция дори след загуба на всички зъби, благодарение на зъбните импланти. Традиционните зъбни протези може никога да не се поберат съвсем правилно – но с помощта на стратегически брой щифтове за зъбни импланти вашият зъболекар може да осигури пълна протеза за чудесен и естествено изглеждащ зъбен заместител. Зъби за един ден е една опция, която позволява на отговарящите на условията пациенти да напуснат кабинета по орална хирургия с напълно функционираща протеза след едно посещение. Поддържаните от импланти протези могат да бъдат фиксирани или подвижни, в зависимост от вида на процедурата, която имате.

Липсват ли ви зъби или сте на път да ги извадите? Ако е така, със сигурност си струва да проучите какво е възможно със зъбните импланти. Има множество опции в зависимост от вашите нужди. Каним ви да поискате персонализирана консултация в София , за да научите повече за стоматологията с импланти, включително дали сте кандидат или не, днес.

Запазете си час за консултация

Ние ще се погрижим да получите максимално точна, акуратна информация за вашето състояние и ще ви предложим най-доброто решение за поставяне на импланти. 

Професионална дентална за цялото семейство в град София.

Научете първи за актуалнипромоции в дентална клиника B-dent. 

Share with

Start typing and press Enter to search