Как да миете с електрическа акумулаторна четка за зъби?

Можете да постигнете по-добро отстраняване на плаката и намаляване на гингивита с електрическа акумулаторна четка за зъби, която използва осцилиращо-въртяща се технология, отколкото с обикновена ръчна четка за зъби. Това действие на четкане е много различно от обикновените ръчни четки за зъби, тъй като върши работата вместо вас. Не забравяйте да насочите главата на четката към всички части на устата си.

Инструкции за въртяща се електрическа акумулаторна четка за зъби

  • Стъпка 1: Дръжте четката успоредно на пода, отстрани на зъбите.
  • Стъпка 2: Водете главата на четката бавно от зъб на зъб, като следвате извивката на зъбите и венците. Не е необходимо да натискате силно или да търкате. Просто оставете електрическата акумулаторна четка за зъби да свърши цялата работа. Задръжте главата на четката на място за няколко секунди, преди да преминете към следващия зъб.
  • Стъпка 3: Не забравяйте да достигнете до всички области, включително вътрешността, външната страна, дъвкателните повърхности и зад задните зъби. Обърнете се към инструкциите за четкане, предоставени с вашата електрическа акумулаторна четка за зъби за допълнителна информация. Не забравяйте, че имате „силата“ да поддържате зъбите си възможно най-чисти от плака у дома, което помага да защитите зъбите и венците си за цял живот.
Share with

Start typing and press Enter to search