fbpx

Услуги

Избелване на зъби

Избелването на зъби е добър,бърз и сравнително евтин метод за промяна цвета на зъбите с няколко тона от палитрата в по-светла гама.Предлагаме щадящ за зъбите на пациента метод на избелване, с по-голям контрол върху чувствителността.

Пародонтология

Редовното почистване на плака, зъбен камък и пародонтални джобове е в основана на здравия пародонт.Здравето на пародонта е основа за запазването на зъбите на пациента и предотвратява тяхната загуба поради пародонтит.

Протетика

При по-големи нарушения на целостта на зъбите и тяхната загуба се налага поставянето на изкуствени заместители, за да може естетиката и функцията да бъдат въстановени.Има множество начини и методи чрез които това да стане.Добре е всички варианти да бъдат обсъдени, за да се намери оптималният за вас.

Ендодонтия

Лечението на зъба чрез почистване на неговите канали, ликвидирането на инфекция и възможност за възникване на такава е особено важно при силно разрушени зъби.В нашата клиника това лечение се извършва чрез машинно инструментиране, което значително увеличава шансовете за успех и улеснява запълването на каналите.

Орална хирургия

Екстракцията на зъби е една от най-честите хирургични манипулации, които се извършват в денталната медицина.Ние се грижим ,тази по принцип неприятна за пациента дейност, да протече без болка и без неприятни усещания и последици.Важно е пациентите да споделят с доктора дали имат алергии, заболявания и какви лекарства приемат.

Естетични лечения

В нашата клиника всяка обтурация и корона са максимално естетични.В този раздел обаче попадат леченията на предните зъби, които изискват много по-голяма точност при определянето на цвят и форма на зъбите.Фотополимерните и керамичните фасети са основа на този тип лечение.По-добри резултати в естетичната зона се постигат когато пациента е наясно какви точно промени искат.Добрата комуникация с лекаря при тези лечения е особено важна.

Имплантология

Денталният имплант замества корена на изгубен зъб или зъби. Той се изработва от 99% чист титан, който е инертен метал и не се разсейва или взаимодейства с организма на пациента. Предимството на титанът е в неговата биологична поносимост, която позволява на костта да се свърже с него изключително здраво. Процедурата по поставяне на имплант е рутинна манипулация със доказан ефект. След поставянето е необходим кратък период за свързване с костта, а в някой случаи имплантът се поставя веднага след ваденето на зъб като в същото посещение върху него се поставя и корона. Така се увеличава максимално комфортът за пациента и се съкращава драматично времето за лечение с импланти. Денталните импланти подобряват качеството ви на живот защото: – заместват изгубени зъби без да се налага да се изпиляват съседните за мост – спомагат за създаването на една красива и хармонична усмивка – запазват нивото на костта след като интегрират в нея – може да се поставят протези върху импланти

Ортодонтия

Ортодонтията е част от Денталната Медицина, която диагностицира, лекува и профилактира зъбночелюстните деформации с цел подобряване на дъвкателната функция и естетика. Ортодонтското лечение има за цел не само да подреди зъбите, но и да корегира захапката, както и да синхронизира растежа на челюстите при растящи. Апаратите, които се използват са различни в зависимост от възрастта на пациента и тежестта на деформациите, като кандидати за лечение са не само деца, а и всички възрастни, които имат желание да подобрят усмивката си и функцията на дъвкателно челюстния апарат. (Често ортодонтско лечение на възрастни пациенти се налага при отворена захапка и липса на контакти, при дълбока захапка и изтриване на зъбите, проблеми и болки в темпоро-мандибуларната става, преждевременна загуба на зъби и проблеми при протезирането и др.)

Call Now Button